top of page


Wortelkoekjes met gerookte zalm
Ingrediënten
-
4 grote wortels
-
1 ajuin
-
2 eieren
-
Zout en peper
-
2-3 bloem
-
Olie
-
Griekse yoghurt

Bereidingswijze:
-
Verwarm de oven voor op 180°C. Plaats bakpapier
op een ovenplaat. -
Rasp de wortels en snijd de uien fijn.
-
Mix de eieren in een grote kom. Voeg de geraspte
wortels, ajuin, bloem, zout en peper toe. Roer alles
heel goed door elkaar. -
Bestrijk het bakvel met wat olie. Vorm kleine pannenkoekjes van het beslag en leg ze op de bakplaat.
-
Besprenkel de 'pannenkoekjes' met olie en bak gedurende 30 min. in de oven, tot ze krokant en goudbruin zijn.
-
Serveer met gerookte zalm en Griekse yoghurt.

20 min.
Omega-3
porties
bottom of page