top of page

Wortelkoekjes met gerookte zalm

Ingrediënten 

  • 4 grote wortels

  • 1 ajuin

  • 2 eieren

  • Zout en peper

  • 2-3 bloem

  • Olie

  • Griekse yoghurt

Wortelkoekjes met gerookte zalm.jpg

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180°C. Plaats bakpapier
    op een ovenplaat.

  • Rasp de wortels en snijd de uien fijn.

  • Mix de eieren in een grote kom. Voeg de geraspte
    wortels, ajuin, bloem, zout en peper toe. Roer alles
    heel goed door elkaar.

  • Bestrijk het bakvel met wat olie. Vorm kleine pannenkoekjes van het beslag en leg ze op de bakplaat.

  • Besprenkel de 'pannenkoekjes' met olie en bak gedurende 30 min. in de oven, tot ze krokant en goudbruin zijn.

  • Serveer met gerookte zalm en Griekse yoghurt. 

Knipsel.JPG

20 min.

Omega-3

porties

bottom of page