Vissoep met surimi

Ingrediënten (4 personen):

  • 1l visfumet

  • 200g surimisticks

  • 1 grote ui

  • 2-3 teentjes look

  • 1 grote wortel

  • 3-4 aardappelen

  • 2 el boter

  • 2-3 el bloem

  • 1 blik gepelde tomaten

  • Room

  • Kruiden: peper, zout, dille, peterselie, koriander, basilicum

Bereidingswijze:

  • Doe de visfumet, kruiden, gehakte ui en look in een pot en kook voor 30-40 seconden.

  • Voeg er de fijngesneden aardappelen en wortel bij.

  • Voeg er de gepelde tomaten bij

  • Mix alles tot 1 glad geheel en laat nog 10-15 minuten koken

  • Snijd de surimisticks in kleine stukjes

  • Voeg room (naar believen) bij de soep

  • Serveer met stukjes surimi in de soep

  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle

Vichiunai Europe N.V. | info@vichiunai.be | +32 (0)50 39 78 48  | Krakeleweg 39 - 8000 Brugge, België