top of page

Springrolls

Ingrediënten (4 stuks):

  • 100g surimi

  • 1 wortel

  • 4 rijstvellen

  • 100g sobanoedels

  • 1/3 komkommer

  • 1/2 avocado

  • 1/2 limoen (sap)

  • Bosje koriander

Springrolls.jpg

Bereidingswijze:

  • Kook de sobanoedels volgens de verpakking en laat
    goed uitlekken en op kamertemperatuur komen.

  • Snijd de groente in dunne plakjes allemaal, week de rijstvellen (ik doe dit tussen twee natte theedoeken).

  • Leg in het midden een reepje surimi. Doe dan van alle groente een stukje erbij. Doe ook een klein beetje koriander en sobanoedels erbij en maak er een mooi rolletje van.   

Met dank aan Ellemieke Vermolen voor dit heerlijke receptje!

https://www.instagram.com/ellemieke_vermolen

https://www.facebook.com/Ellemieke-Vermolen-Happy-Healthy-lifestyle-686215254729002

bottom of page