Glaasje met surimi, pompelmoes en avocado

Ingrediënten 

  • 100g surimi

  • 2 pompelmoezen

  • 1 avocado

  • 1/2 sjalot

  • Handvol rucola

  • 100g ricotta

  • 3el Griekse yoghurt 

  • 1el fijngehakte peterselie

  • 1el fijngehakte bieslook

  • Peper en zout

Bereidingswijze:

  • Begin met het maken van het sausje. Meng daarvoor de ricotta, yoghurt, peterselie, bieslook en wat peper en zout. Bewaar koel.

  • Snij de surimi in kleine blokjes

  • Snij de pompelmoezen à vif

  • Snij het vruchtvlees van de avocado in blokje

  • Pel de sjalot en hak fijn

  • Meng de surimi, stukjes pompelmoes, avocado, sjalot en rucola voorzichtig

  • Verdeel over de glaasjes en serveer direct met het sausje

TIP: Meng en vul de glaasjes pas op het laatste moment voor het serveren. Het sausje kan je al even op voorhand maken. De surimi, pompelmoes en sjalot kan je al versnijden en apart bewaren.

Met dank aan Elien's Cuisine voor dit heerlijke receptje!

https://elienscuisine.be

https://www.instagram.com/eliens_cuisine/

https://www.facebook.com/elienscuisine/

  • Instagram
  • Facebook - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • YouTube - White Circle

Vichiunai Europe N.V. | info@vici.eu | +32 (0)50 39 78 48  | Krakeleweg 39 - 8000 Brugge, België