top of page


Gevulde tomaat met surimi
Ingrediënten (2 personen)
-
150g surimi
-
1 el mayonaise
-
2 grote vleestomaten of 3 kleinere tomaten
-
1/2 bosje peterselie
-
Sap van 1/4 citroen
-
Sla

Bereidingswijze:
-
Spoel de tomaten. Dep ze goed droog.
-
Snij het hoedje eraf en lepel zorgvuldig de pitten en
-
de harde nerf eruit.
-
Kruid ze aan de binnenkant met zout.
Zet ze omgekeerd in een vergiet en laat ze zo'n 15min. goed uitlekken. -
Snij de surimi in kleine stukjes.
-
Hak 1 el peterselieblaadjes fijn.
-
Vermeng de mayonaise met de peterselie, de surimi en wat citroensap (citroensap zorgt voor frisheid).
-
Vul de tomaten met het mengsel en zet het kapje er weer op. Werk af met sla en peterselie.
bottom of page